om krydsfeldt

Krydsfeldt er en konsulentvirksomhed, der arbejder i krydsfeltet mellem organisationer og virksomheder med at skabe strategiske partnerskaber, som gavner både parterne og verden.

HVAD KAN KRYDSFELDT GØRE FOR DIG?

Virksomheden drives af Jesper Mørk Hovgaard og Sofie Odby. Vi hjælper organisationer og virksomheder med blandt andet udvikling af partnerskabskoncepter og strategi, værdiboost af eksisterende partnerskaber, screening af potentielle samarbejdspartnere, at gøre forarbejdet til møder med potentielle partnere og med projektledelse af partnerdialoger.

VI TROR PÅ VÆRDIEN I PARTNERSKABER

Krydsfeldt eksisterer, fordi jeg er overbevist om, at det bliver afgørende for det sunde samfund, at vi kan samarbejde om at finde løsninger på de udfordringer, vi møder. Derfor skal vi gøre tværsektorsamarbejdet for positive samfundsforandringer stærkere.

KRYDSFELDT ER FOR ALLE, DER ØNSKER INDSIGT I PARTNERSKABER

Partnerskaber er et spørgsmål om godt håndværk, og jeg har set organisationer og virksomheder gøre det både godt og mindre godt. Derfor kan vi hjælpe jer, hvad end I har arbejdet med partnerskaber længe og vil mere, eller har brug for at blive taget i hånden, når I tager de første skridt.

Hvem er vi