Om Krydsfeldt

Krydsfeldt er en konsulentvirksomhed, der arbejder i krydsfeltet mellem organisationer og virksomheder med at skabe partnerskaber, som gavner både parterne og verden.

Hvad kan Krydsfeldt gøre for dig?

Virksomheden drives af mig, Jesper Mørk Hovgaard, med hjælp fra min juniorkonsulent, Sofie Odby. Vi hjælper organisationer og virksomheder med blandt andet udvikling af partnerskabskoncepter og strategi, værdiboost af eksisterende partnerskaber, screening af potentielle samarbejdspartnere, at gøre forarbejdet til møder med potentielle partnere og med projektledelse af partnerdialoger.

Vi tror på værdien i partnerskaber

Krydsfeldt eksisterer, fordi jeg er overbevist om, at det bliver afgørende for det sunde samfund, at vi kan samarbejde om at finde løsninger på de udfordringer, vi møder. Derfor skal vi gøre tværsektorsamarbejdet for positive samfundsforandringer stærkere.

Krydsfeldt er for alle, der ønsker indsigt i partnerskaber

Partnerskaber er et spørgsmål om godt håndværk, og jeg har set organisationer og virksomheder gøre det både godt og mindre godt. Derfor kan vi hjælpe jer, hvad end I har arbejdet med partnerskaber længe og vil mere, eller har brug for at blive taget i hånden, når I tager de første skridt.

Krydsfeldt er mig, Jesper Mørk Hovgaard. Jeg stiftede virksomheden selv tilbage i 2017, og har frem til november 2019 drevet den alene. Men nu er Krydsfeldt gået fra én til to, idet Sofie Odby tiltrådte som studentermedhjælper pr. 1. november 2019.

Krydsfeldt hjælper blandt andet med udvikling af partnerskabskoncepter og strategi, værdiboost af eksisterende partnerskaber, screening af potentielle samarbejdspartnere, at gøre forarbejdet til møder med potentielle partnere og med projektledelse af partnerdialoger.

Krydsfeldt eksisterer, fordi jeg er overbevist om, at det bliver afgørende for det sunde samfund, at vi kan samarbejde om at finde løsninger på de udfordringer, vi møder. Derfor skal vi gøre tværsektorsamarbejdet for positive samfundsforandringer stærkere.

Partnerskaber er et spørgsmål om godt håndværk, og jeg har set organisationer og virksomheder gøre det både godt og mindre godt. Derfor kan Krydsfeldt hjælpe jer, hvad end I har arbejdet med partnerskaber længe og vil mere, eller har brug for at blive taget i hånden, når I tager de første skridt.

Jeg er uddannet Cand.merc.(kom) fra Copenhagen Business School i 2017. Sideløbende med studiet var jeg i hhv. praktikant, student og juniorkonsulent i Røde Kors’ fundraising- og marketingafdeling. Efter endt uddannelse søgte jeg videre og fandt ud af, at jeg kunne hjælpe mange steder. Derfor oprettede jeg virksomheden Krydsfeldt, og har drevet den lige siden.
Da jeg var i Røde Kors, oplevede jeg, de mange muligheder, der kan være, ved at arbejde i partnerskaber. Jeg så potentialer blive forløst og kommercielle og velgørende formål overlappe. Samtidig oplevede jeg dog også udfordringerne ved at indgå og vedligeholde partnerskaber. Det blev derfra min, og sidenhen Krydsfeldts, mission at gøre det endnu mere attraktivt for organisationer og virksomheder at samarbejde.
Hos Krydsfeldt drømmer vi om at blive ved med, at hjælpe organisationer og virksomheder med at etablere ny og forbedre eksisterende partnerskaber. Vi er godt i gang, men drømmer naturligvis om, at komme endnu bredere ud.
Nej, Krydsfeldt har en kontorplads hos Fundraisingbureauet på Finsensvej. Der er jeg, når jeg ikke er ude hos kunder eller til en af utallige kaffeaftaler.